Mijn diensten

Kindercoaching 


Ik bied verschillende coachtrajecten aan. Mijn hulp is vooral gericht op het vergroten van het zelfvertrouwen en het versterken van eigen kwaliteiten. Door te kijken naar wat wel lukt en wat mogelijk is en dit te versterken, kan een kind weer in in zijn kracht staan en zelf verder bloeien. Aan de hand van alle informatie uit het intakegesprek en het ingevulde intakeformulier, maak ik een coachtraject op maat voor jouw kind. Ieder kind is anders, dus ieder traject ziet er anders uit. Zie voor meer informatie Tarieven. Meer weten? Je mag me altijd vrijblijvend bellen of mailen! Ik heb een groot netwerk, dus kan ik je ook doorverwijzen naar andere professionals.


 

Kinderyoga en Tieneryoga

Kinderyoga is een fijne en speelse manier om meer rust en balans te vinden. Door middel van verschillende oefeningen en werkvormen raken kinderen meer vertrouwd met hun eigen lichaam en ademhaling. 
Tijdens de lessen Tieneryoga staan we stil bij de levensfase en veranderingen waar de kinderen inzitten. Door gerichte oefeningen groeit het zelfvertrouwen en vinden de tieners meer rust en balans.
Ook geef ik yogalessen op scholen onder schooltijd. Meer informatie over startdata en tarieven of meer informatie over yogalessen op school? Zie Tarieven en Nieuws
 
Trainingen

Ik bied ook groepstrainingen aan. Ik ben gecertificeerd Rots en Water-, Bodymap- en Groeimindsettrainer. Door alle goede elementen uit diverse trainingen te combineren met mijn eigen ervaring en oefeningen als Kindercoach en Weerbaarheidstrainer, heb ik de Studio in Bloei- training gemaakt. Een training waarbij kinderen van en met elkaar leren hoe ze het beste kunnen handelen in verschillende situaties. Alles is gericht op het groeien van het zelfvertrouwen van de kinderen, het motto van Studio in Bloei. De training bestaat uit 6 lessen van een anderhalfuur, inclusief  materiaal en terugkoppeling naar ouders. Meer informatie over startdata en tarieven? Zie Tarieven en Nieuws