Nieuws van Studio in Bloei

Yoga in het park per 28 april!

De lente heeft zijn intrede gedaan, het is weer langer licht. Wat snakken we allemaal naar lichtpuntjes! Het einde is in zicht, maar wat duurt het lang....Ik ben weer begonnen met het coachen van kinderen en ook de begeleiding en trainingen op scholen zijn weer gestart. Jammer genoeg mag ik nog geen lessen geven in de studio, maar..... wel buiten!

Vorig jaar gaf ik yogalessen in het Mondriaanpark in Lisse adres:  Burgemeester de Graafplein, 2162 AZ Lisse.

 Mijn buitensportprotocol is goedgekeurd en vanaf 28 april ga ik weer starten met het geven van buitenyoga in het Mondriaanpark. Helaas mogen ouders niet blijven kijken( wel kun je wandelen in het park of boodschappen doen, Jumbo en Digros zitten vlakbij) en moet ik voldoen aan alle geldende maatregelen. 

Ik heb 9 data ingepland; 28 april, 5 mei, 19 mei, 26 mei, 2 juni, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni. Let op 5 mei (meivakantie) wel en 12 mei dus niet.

Van 7 t/m 9 jaar   13.30-14.30 uur

Tieneryoga           14.45-15.45 uur

De kosten voor deze buitenlessen zijn €70. 

Ik zorg voor alle materialen en maak tussendoor alles goed schoon. Het is handig als de kinderen een kleedje of badhanddoek en wat drinken meenemen en thuis al naar de wc zijn geweest( bij hoge nood kunnen we gebruik maken van de toiletten bij basisschool de Waterval, maar dat is nog wel een stukje lopen..)

De lessen gaan in principe gewoon door, ook als het wat kouder is, daar kunnen we ons op kleden. Alleen bij regen, gaan de lessen niet door en laat ik dat minimaal een uur van te voren weten via de mail. Als je nog vragen hebt over de buitenlessen,  of je kind wil opgeven, mag je me ook altijd mailen of bellen Ik heb er zin in en hoop iedereen binnenkort weer te zien!

   
  Groeien in Zelfvertrouwen

Groeien in zelfvertrouwen is het motto van Studio in Bloei. Alle yogalessen, trainingen en coachtrajecten zijn op dit motto gebaseerd. Ik wil kinderen laten in zien hoe veel mooie kwaliteiten ze bezitten en dat ze precies goed zijn zoals ze zijn. Zodat ze krachtig en zelfverzekerd in het leven staan en lekker in hun vel zitten. Weten wat ik voor jou kind kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op!