Kinderkaartendeck Yogamomentjes

Ja!!! Ik heb een eigen Kinderyoga Kaartendeck ontworpen.
Het kaartendeck bestaat uit 22 kaarten met Yogahoudingen en 11 Massage kaarten. Op iedere kaart staat een QR-code met een filmpje. 

Een fijn yogamomentje samen voor thuis, op school of op de opvang.

Bestel hier jouw kaartendeck:

 Winkel | Studio in Bloei 


Ouder- Kind yoga

Wobbel Yoga Workshop | Ouder & Kind (3 t/m 9 jaar)

Kom je ook samen met je kind Yoga doen op de Wobbel? Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel (een houten balansbord). De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. De lessen zorgen ervoor dat de kleine yogi’s hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien. Inspanning en ontspanning wisselen we af. Aan het einde van een Wobbelyogales stapt ieder kind trots, ontspannen en met een grote glimlach van de Wobbel af.
Datum: Zondag 21 april Tijd: 13.15 uur voor kinderen van 3 t/m 9 jaar Kosten: €25 (per les/duo incl. thee/limo en wat lekkers)

 Workshops — Namasté Studio's (namastestudios.nl) 

Ouder- kind retraite

 Hi you! 💜

Ga je mee op ontdekkingsreis in de wondere wereld van Wild Flower Child? Een heerlijke dag genieten van quality time met je kind. Samen verbinden en écht aanwezig zijn met elkaar in het nu. Met een klein clubje ouders en kids nemen we je mee op een betoverende dag vol ontspanning, plezier en verbinding.

We hebben een heel tof programma voor jullie samengesteld met leuke activiteiten samen met je kind, maar ook tijd voor jou. Want wij weten als geen ander hoe fijn het is om ook even tijd voor jezelf te hebben, dus ook hier hebben wij aangedacht.

Na deze prachtige dag ga je naar huis met een gevuld hart vol onvergetelijke herinneringen. Het mooiste cadeau dat je jouw kind én jezelf kan geven. Het ouder & kind retraite is voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar.

Dit krijg je allemaal:
✨ Toffe activiteiten
✨ Creatieve workshop voor de kids
✨ Me-time voor de ouders
✨ Verbindende opdracht
✨ Gezonde vega lunch
✨ Heerlijke drankjes en hapjes
✨ Leuke goodiebag

Het ouder & kind retraite vindt plaats op een te gekke locatie in de buurt van Roosendaal. Een veilige omgeving waar je heerlijk kan ontspannen en opladen. Maar ook voor een sterke verbinding met je kind, jezelf en andere ouders.

Praktische informatie:
✔️ Wanneer? Zaterdag 8 juni
✔️ Waar? Simpel & Puur vlakbij Roosendaal
✔️ Hoelaat? Van 10:30 uur tot 17: 00 uur
✔️ Inclusief? Lunch, hapjes, drankjes en een leuke goodiebag
✔️ Investering? Early bird prijs voor moeder & kind samen € 179,00; op = op. Normale prijs € 199,00

Boeken kan via:
 Ouder & kind retraite - Hipsy